NAZİLLİ ADLİYESİ
Nazilli'de 19 Mayıs Coşkusu

NAZİLLİ’DE 19 MAYIS ÇOŞKUSU


      Nazilli'de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı büyük coşkuyla kutlandı. 
     İstasyon Meydanındaki Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlayan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, kortej yürüyüşüyle devam etti.
   İstasyon meydanından başlayarak 19 Mayıs Bulvarı, Atatürk Bulvarı ve Ordu Caddesi’nden belediye meydanına kadar süren yürüyüşe Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Dilsiz, Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Menduh Yalvaç, Baro temsilcisi Av. Emel Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Korhan Özmenlikan, İlçe Jandarma Komutanı J.Binbaşı Hakdan Öztürk, Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, Nazilli İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Güven Eker, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
      Katılımcıların Türk bayrakları ve marşlarla eşlik ettiği kortejde coşku dolu anlar yaşandı.
   Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Murat Dilsiz “19 Mayıs Türkiye’nin kuruluş ve kurtuluş mücadelesinin başladığı gündür. Ayrıca Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün doğduğu gündür. Bu güzel günde gençlerimizle birlikteyiz. Gençler bizim geleceğimiz, istikbalimiz. Onları çok seviyoruz. Bugün biz de onlarla birlikte yürüyoruz” dedi.